Snuggle safes

Via DierenDonatie.nl vroegen we om nieuwe snuggle safes, dankzij de donaties was het streefbedrag snel gehaald.1 februari werden de 4 nieuwe snuggle safes bezorgd.. Fabio heeft ze al even geïnspecteerd en ze zijn goed gekeurd.Lieve donateurs, super bedankt namens alle nijntjes hier in de opvang

Lees meer »

Koppeling

We hebben het konijntje zodra ze stabiel was een speed date gegeven want een konijn alleen is doodongelukkig en hoort altijd een maatje te hebben. Ze heeft deze rakker uitgezocht en aan de foto's kun je zien dat ze heel erg gelukkig met hem is.  Ze zitten nu nog in een warme ruimte omdat zij nog moet aansterken en op gewicht moet komen. 

Lees meer »

Tijdelijke opvang zieke konijnen

Deze 3 rakkers kwamen in de opvang voor extra zorg. Ze waren ziek geworden, diarree, uitdroging... raakten onderkoeld en we hebben echt alles uit de kast getrokken, 2 konijnen uit deze groepje hadden EC.  Medicatie, lekkere warme snuggle safes, onderhuids vocht, warmte lampen. Dag en nacht werden ze in de gaten gehouden dmv een camera.  Helaas mochten de 2 E.C  konijntjes het ondanks alle goede zorg niet redden,  het was teveel van het goede voor ze. 1 konijntje heeft het gelukkig wel gered en die blijft voorlopig hier in de opvang.

Lees meer »

Beestenplein kerstactie

Gisteren werd een grote doos van Beestenplein bezorgd. In de doos de donaties van de kerstactie, zo geweldig! Kruidenhooi, hooi rollen, heel veel kruiden en lekkere knabbelsticks. Een paar konijnen zijn al begonnen te snoepen, morgen gaan we de rest ook lekker verwennen.

Lees meer »

Sparen voor Warmtepads

 Als een konijn ziek is of zich ellendig voelt kan het diertje snel onderkoeld raken. Een konijn op temperatuur houden is dus zeer belangrijk! De SnuggleSafe Warmteschijf is hier ideaal voor, want die blijft uren lang warm. En de schijf is gemaakt van niet-giftig, kras- en bijtbestendig materiaal. De huidige SnuggleSafes zijn door het intensieve gebruik van vele jaren hard aan vervanging toe. Daarom willen willen we graag sparen voor vier nieuwe exemplaren via dierendonatie.nl

Lees meer »

Fabio en Zoë

Fabio, het oude mannetje met artrose en zeer gevoelige darmen. En dan hebben we Zoë de dame die uit de groep werd verstoten en hier in de opvang kwam vanwege de wondjes en een verleden met E.C.

Lees meer »

Kerstdonatie

Vandaag ontvingen een grote doos vol met donaties voor de konijnen en ook wat lekkers voor ons zat erbij.De konijnen genieten van de kruiden, de erwtenvlokken en de verassingszakjes zijn een groot succes.

Lees meer »

Kerstactie Beestenplein 2022

Ook dit jaar mogen we mee doen met de kerstactie van Beestenplein. Met deze actie kun je de dieren van de opvangen een extraatje geven.. denk aan hooi, snacks, kruiden enz..

Lees meer »