Oren reinigen

De meeste konijnen hebben geen oor verzorging nodig maar konijnen zieke, gehandicapte, oudere , zwakke konijnen hebben soms wat hulp nodig. E.C konijnen met een scheef koppie,  een konijn die zijn achterpoot mist, een konijn met artrose… dit zijn konijnen waarbij we vaak zien dat die vieze oren hebben. Ook zien we wel eens hangoor konijnen met vieze oren, dit omdat de oorsmeer moeilijker uit het oor geschud kan worden.

Lees meer »

Hooi

Maandelijks bestellen we deze lading kruidenhooi gevuld met groenten voor de konijnen...Deze hooi vinden ze heerlijk en wordt heel goed gegeten. Zonder steun was het voor ons niet mogelijk geweest om dit hooi voor de konijnen te kopen. We zijn dan ook heel dankbaar voor de hulp die wij mogen ontvangen. 

Lees meer »

Logeetjes

Ook de baasjes van zieke konijnen willen graag op vakantie en deze konijntjes kun je niet overal onderbrengen. In de vakantie periode creëren we wat ruimte voor zieke/herstellende pension gasten zodat de baasjes met een gerust hart op vakantie kunnen gaan. 

Lees meer »

Nieuwe hokken

Onze hokken waar nodig aan vervanging toe, de oude vielen uit elkaar.  Via een geweldige sponsoring mochten we 3 nieuwe hokken kopen, deze zijn inmiddels in gebruik genomen. De konijnen zijn er dolgelukkig mee en zitten weer lekker warm en droog 

Lees meer »

Leuke verassing

Wat een super leuke, lekkere verassing. De postbode bracht een grote doos voor de konijnen, we hadden geen idee wat er in kon zitten. Maar wat bleek.. een doos gevuld met heerlijke geurende hooi, kruiden, snoepjes, vlokken en een bloemenschijf.. WHOW wat worden de nijntjes weer verwend zeg. We hebben geen idee van wie we deze donatie mochten ontvangen maar namens ons en vooral namens de konijnen, super bedankt

Lees meer »

PVC wanden voor de rennen

Dankzij een sponsoring hebben we voor alle rennen mooi stevige PVC wanden en zonneluifels kunnen kopen.De zij/voor wanden hebben we gelijk bevestigd en die zijn ook heel hard nodig want oh oh wat een regen hebben we toch.

Lees meer »

Nieuwe ren

Hij staat!!!! en wat is hij mooi.... Vanmorgen werd de ren geplaatst en hij is al in gebruik genomen. Frankie en Sophie zijn er dolgelukkig mee en wij uiteraard ook.

Lees meer »

2 nieuwe opvangertjes

Dit is Koosje, deze dame is hier in de opvang gekomen omdat ze slecht eet en geen ontlasting heeft.  De medicatie is ingezet en hopelijk is ze snel weer de oude.

Lees meer »

Sophie castratie

Frankie en Sophie zijn helemaal in love en dikke vrienden, van Sophie werd afstand gedaan, ze is 4 jaar niet geholpen.

Lees meer »

Abri voor Dieren

We willen heel graag de ruimte buiten voor de stabiele konijnen uitbreiden met een mooie ren van  2 x 2 meter met dichte dak zodat ze ook lekker droog zitten. We hebben een donatie aangevraagd bij Abri voor dieren en we kregen een geweldig mooi bericht terug dat zij ons deze donatie toekennen.

Lees meer »

Voer

Vele maagjes moeten worden gevuld, we ontvingen een geweldige donatie waar we deze zakken voer voor hebben gekocht. De konijnen kunnen weer vooruit en de bakjes zijn weer voor een tijd gevuld.

Lees meer »