Sophie castratie

Frankie en Sophie zijn helemaal in love en dikke vrienden, van Sophie werd afstand gedaan, ze is 4 jaar niet geholpen.

Lees meer »

Abri voor Dieren

We willen heel graag de ruimte buiten voor de stabiele konijnen uitbreiden met een mooie ren van  2 x 2 meter met dichte dak zodat ze ook lekker droog zitten. We hebben een donatie aangevraagd bij Abri voor dieren en we kregen een geweldig mooi bericht terug dat zij ons deze donatie toekennen.

Lees meer »

Welkom Sophie

Sophie, een meisje die 4 jaar lang in een kooi heeft gewoond... helemaal alleen zonder een vriendje.  Er is afstand van Sophie gedaan maar omdat Sophie heel slecht eet, niet zo goed met nieuwe situatie om kan is ze hier in de opvang gekomen.

Lees meer »

Update Wio

Met Wio gaat het heel goed, hij is helemaal herstelt. Wio is weer terug  gegaan naar de opvang waar hij weg kwam en staat daar nu ter adoptie. Meneer is er helemaal klaar voor samen met een vriendin een nieuw leven te beginnen.

Lees meer »

Donatie 30 kg hooi

Whow wat een geweldige verassing, Carla Vink van Carla's - snuffelhoek stuurde ons maar liefst 30 kg hooi. We ontvingen 15 kg Timothy hooi en 15 kg kruiden hooi. Heerlijk geurende hooi en inmiddels knabbelen alle konijntjes al heerlijk ervan.

Lees meer »

Daylight

Daylight kwam in augustus 2023 bij ons door ze ernstige sore hocks heeft, na lang zoeken vond ze in januari eindelijk haar soulmate Frankie. Het plan was dat ze straks in het voorjaar samen naar buiten gaan in een mooie nieuwe grote ren en daar de tijd van hun leven zouden hebben. Helaas verliep dit heel anders…

Lees meer »

Speeltuin

Op marktplaats zagen we deze tunnel met tentje... en het blijkt een groot succes te zijn, Jodokus en peanut vinden het geweldig.

Lees meer »

E.C bij konijnen

Graag willen we met jullie wat informatie delen over E.C omdat we toch helaas te vaak zien dat een konijn wordt ingeslapen omdat een dierenarts ( niet konijnkundig) aangeeft dat het konijn niet meer beter gaat worden) Geef niet te snel op..  geef de medicatie en het konijn een kans.

Lees meer »

Wio

Vandaag kwam Wio hier in de opvang. Het mannetje is niet lekker, hij had een verstopping maar nu dit over is eet hij heel slecht.Hij houdt zijn koppie scheef, dit kan duiden op E.C en we zijn hier de behandeling voor gestart.  Het manneke voelt zich gewoon niet happy.  Hopelijk komt hier gauw verandering in en voelt Wio zich snel weer een stuk beter

Lees meer »

Diva en Mozzy

Tijdelijk in de opvang Mozzy en Diva. Mozzy, het grijs konijntje heeft speciale zorg nodig. Het manneke heeft altijd last van een snot neusje, nierproblemen, hij heeft nog maar 1 werkende nier.  Hij is stabiel en het gaat goed maar het is wel iets wat nauwlettend in de gaten moet worden gehouden. Ze logeren hier 14 daagjes en dan gaan ze weer naar huis. Ze zijn zo cute ❤

Lees meer »