Daylight

Vandaag is deze prachtige dame, Daylight in de opvang gekomen. Een rex met (helaas zoals je heel vaak bij rexen ziet) Sore hocks. Ze is ontzettend lief, aanhalig en heel nieuwsgierig.

Lees meer »

Speelgoed

We ontvingen een donatie waar we speelgoed voor de konijnen van mochten kopen.We hebben 4 grote grasballen hiervan gekocht en een aantal konijnen hier blij mee gemaakt. Jay verkoos toch eerst nog even zijn doos met beukensnippers maar kwam toch later nog even kijken naar zijn grasbal.

Lees meer »

Dierenarts

Dierenarts bezoekjes horen helaas er ook bij als je een opvang hebt en een konijntje gaat niet kijken of het nu wel of geen weekend is.Ook dit weekend moesten we met 2 konijntjes naar de dierenarts en dan weet je dat de nota een mega aanslag op onze bankrekening gaat worden. Maar weekend of niet... de konijntjes krijgen de hulp die ze nodig hebben. 

Lees meer »

Regen.. regen

Er is iemand niet blij met dit weer... Casper is de regen zo zat.Lekker op het gras grazen, zonnebaden.. zijn favoriete bezigheden en daar zit je dan.....

Lees meer »

Hope

Vandaag kwam Hope hier in de opvang. Deze oude dametje van 10 jaar zat bij opvang konijnenparadijs.

Lees meer »

Hooi

Dankzij een geweldig donatie hebben we weer een voorraadje hooi kunnen kopen. Heerlijke hooi met gedroogde wortelstukjes... hun lievelingshooi.. Super!!

Lees meer »

Koel plekje

Elk konijntje zoekt verkoeling op zijn/haar eigen manier. Jay heeft vandaag wel een hele mooie plek uitgezocht ... ahum....

Lees meer »

Warme dagen

Het is warm, De konijnen (sommige) liggen hier lekker tegen de ice pod aan voor verkoeling. Konijnen kunnen zeer slecht tegen hoge temperaturen.Tips, adviezen... kun je hier vinden om je konijnen zo goed mogelijk de zomer door te helpen.

Lees meer »

EC konijntje

Dit klein bang muisje is gisteren in de opvang gekomen. Slappe achterkant, laat urine lopen... ook dit konijntje heeft E.C. We zijn met de medicatie gestart en hopelijk mag ze snel weer herstellen.

Lees meer »

Jodokus en Penaut

Buiten is het echt bloedheet... Peanut besloot daarom maar lekker binnen te gaan liggen, in de koelte.. nou dat was de bedoeling.

Lees meer »