Proppie en Snuf

Gepubliceerd op 3 januari 2023 om 20:55

Proppie en Snuf

2 kneusjes die al 4.5 jaar hier in de opvang zaten.Proppie kwam als ukkie hier in de opvang. De stand van haar tanden stonden al niet goed en haar tandjes moesten daarom getrokken worden. Haar pootjes, koppie waren in verhouding veel te klein tegenover de verhouding van haar lichaam en het was te onzeker wat haar toekomst zou zijn. Ze bleef daarom hier, al snel kwamen er mee klachten, waaronder snot en dit werd chronisch.Proppie haar snot werd erger en erger en zonder antibiotica kon ze al niet meer, stoppen was geen optie maar doorgaan tja dat kon ook niet altijd.

We zaten toen al een beetje tegen de grens aan van hoe lang gaan we door. In december ontwikkelde proppie een abces in de onderkaak en dat was voor ons de grens van dit gaan haar niet meer aandoen. Ze kreeg al zolang antibiotica en dan nog kon een abces zich ontwikkelen… neen we moesten eerlijk zijn tegenover Proppie en haar laten gaan voordat het een lijdensweg zou worden.Onze kleine Proppie hebben we toen laten inslapen.

Snuf haar soulmate, haar maatje, een ex E.C patientje die stabiel was maar wel een hele scheve kop er aan had overgehouden.Maar het manneke redde zich prima ermee, hij at,dronk, ging in de kattenbak en was close met Proppie en zij waste hem en hij waste haar. Het was een gelukkig, happy stel.

Zonder Proppie was Snuf maar alleen en ook Snuf takelde af. Hij kreeg een traanoog door het traanvocht steeds de verkeerde kant opging, hier kwam een ontsteking bij. Snuf zijn leven bestond nog uit eten en liggen en dat was het. Dit was geen konijnwaardig leven meer en Snuf verdiende dit niet.Ook onze Snuf hebben we moeten laten gaan en we hopen dat hij nu samen met zijn Proppie is en ze samen genieten aan de andere kant.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.