Daylight

Gepubliceerd op 26 maart 2024 om 16:08

Daylight kwam in augustus 2023 bij ons door ze ernstige sore hocks heeft, na lang zoeken vond ze in januari eindelijk haar soulmate Frankie. Het plan was dat ze straks in het voorjaar samen naar buiten gaan in een mooie nieuwe grote ren en daar de tijd van hun leven zouden hebben. Helaas verliep dit heel anders…

 

10 dagen geleden kreeg Daylight opeens problemen met ademhaling, het klonk erg vol maar geen snot te zien.Er waren foto’s van haar longen gemaakt en die waren schoon en goed… het zat dus in de voorste luchtwegen.

Het viel gelijk op dat de luchtpijp heel smal was en dat wees al uit dat er een obstructie moest zijn. Daylight had een massa/tumor.. de neusgang naar keelholte was bijna gesloten en daardoor was ze dus zo benauwd.

 

Ze kreeg medicatie erbij en er is overleg geweest, de bedoeling was dat ze naar Utrecht zou gaan voor een Rhinoscopie

Zover is het niet gekomen… ons meisje kreeg het zo benauwd dat we weer naar de dierenarts,we konden helaas niets meer voor Daylight doen, het enigste wat we nog voor haar konden doen was deze ellende voor haar te stoppen en haar te laten gaan.

 

Ze was zo een lief, vrolijk meisje en zo heerlijk aanwezig, Daylight wordt erg gemist.. door ons en door Frankie. Dat is ook de reden waarom we het bericht niet eerder konden plaatsten, soms heb je zelf even wat tijd nodig om alles te laten bezinken.

 

Frankie gaat op zoek naar een nieuwe dame en is klaar voor het speed daten… we zullen zodra hij een nieuwe liefde heeft gevonden zijn vriendin aan jullie voostellen.

 

Mocht iemand nog gebreide sokjes zoeken voor zijn/haar konijn met sore hocks dan laat het ons even weten.. we hebben hier nog een aantal liggen.Deze sokjes zijn niet geschikt voor buiten, tenzij overdekte droge ren is…

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.