Een Airco!!

Gepubliceerd op 22 maart 2021 om 12:06

De zomers worden warmer en warmer en die hittegolven is een verschrikking voor de konijnen maar ook voor de verzorgers. Zoveel stress en zorgen om de konijnen.. geen rust en tig keer per dag de konijnen controleren of ze het niet te warm hebben, hijgen.. hoe staan de oren… de tegels koelen, nieuwe icepods, waterflesjes, ventilatoren, maar die weer goed zetten zodat ze niet in de tocht liggen.. zorgen, stress wat een ellende.

Het is een drama en we hadden daarom een hele grote wens.. een mobiele airco voor de opvang konijnen. Helaas hangt daar een mega groot prijskaartje aan , het bleef dus bij een wens, een droom.

Maar iemand hoorde van onze wens en deed een geweldig donatie zodat wij onze wens uit konden laten komen. We hebben een airco besteld en vandaag is hij bezorgd.

Wij zijn echt super super blij en de konijnen weten het nog niet maar zeker weten dat die van de zomer hier ook heel blij mee zullen zijn.

Deze zomer dus geen stress, geen zorgen.. maar een heerlijke koele ruimte waar de konijnen verblijven. We zijn hier echt dol gelukkig mee en laat de zomer maar komen, wij zijn er klaar voor.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.